We hebben het al een beetje laten vallen.... Wij zijn gek op planten! En niet alleen omdat ze mooi zijn en ons happy maken, maar ook omdat ze heel erg gezond voor ons zijn. 

De campagne ‘Bedankt Plant!’ is een initiatief van Bloemenbureau Holland en draait helemaal om de voordelen van planten op het gebied van gezondheid en welzijn. Want planten maken energieker, relaxter, gelukkiger en gezonder en dat allemaal in ruil voor slechts een beetje water. Ze zijn geen gedoe, houden letterlijk en figuurlijk ruis tegen en helpen om te verbinden met wat er echt toe doet. En als zij groeien, groeien de mensen om hen heen ook. Op 22 oktober start de landelijke campagne "Bedankt plant".  Wij zorgen ervoor dat planten worden ‘bedankt’ voor alles wat ze voor mensen betekenen en zetten ze in het zonnetje.

 

Gratis kado Actie bij Oerwoud:
Omdat de planten liefhebbers bij Happinez hier precies het zelfde over denken mogen wij bij besteding vanaf 20 euro aan planten een "Happi Health" cadeau doen! In deze special edition van Happinez kun jij precies lezen wat planten in jouw leven allemaal kunnen betekenen.

En om het helemaal af te maken krijg je een voucher om in te leveren voor 5 euro korting op je volgende planten aankoop bij Oerwoud!
 

* Deze actie loopt van 22 oktober t/m 11 november.
** Zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang!

 

En zou je het leuk vinden om je eens helemaal te gaan onderdompelen in een planten oerwoud? Midden in het drukke Amsterdam opent de eerste Plant Bathing Studio!! Hier kun je helemaal tot rust komen en baden tussen bijzondere planten.
Plant bading is namelijk een nieuwe welness trend uit Japan.
In Japan noemen ze het "Shinrin-Yoku" en dat betekent letterlijk baden in het bos. Voor 1 euro mag je 5 minuten in je eentje in alle rust baden in het groen. Én krijg je een plant mee naar huis; het begin van je eigen Plant Bathing Oase thuis. De Plant Bathing Studio is geopend van 15 t/m 20 oktober op de Haarlemmerstraat 72 in Amsterdam.

 

 

© 2014 - 2022 OERWOUD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel